Van egy
hasznos tipped?

A munkaerő közvetítés előnyei

A cégek egyszerűen működnek: ha ember kell, felvesznek egyet. Ehhez persze meg kell hirdetni a betöltendő pozíciót, interjúztatni, értékelni, válogatni. A munkaerő közvetítés ezt a terhet vállalja át.

Keret A munkaerő közvetítés előnyei

Miért jó a munkaerő közvetítés a cégnek?

Ha a leendő alkalmazottak megkeresését és szűrését a munkaerő közvetítő végzi, a vállalat munkája zavartalan marad, nem kell külön erőforrást pazarolnia a jelentkezőkkel való foglalkozásra. A munkaadó meghatározza, milyen munkakörbe keres embereket és milyen szakképesítéssel, tapasztalattal kell rendelkeznie az ideális jelölteknek, majd a munkaerő közvetítés részeként a többit már elvégzi helyette a külsős cég, és a toborzási-szűrési folyamat végén a legjobbnak bizonyult munkavállalókat mutatja be. Mivel kiforrott megoldásokkal, nagy adatbázissal és kellő kapacitással rendelkezik e téren, sokkal több jelöltből válogathat és sokkal alaposabb a rostálás folyamata is.

Miért jó a munkaerő közvetítés az álláskeresőnek?

Ha bekerül a munkaerő közvetítő adatbázisába, sokkal nagyobb eséllyel kap a képességeinek megfelelő munkát, ráadásul nem kell neki nézegetnie nap mint nap az újabb álláshirdetéseket, hiszen ha a paramétereknek megfelel, rögtön értesítőt kap az új lehetőségekről.

A munkaerő közvetítés mellett a legtöbb szolgáltatónál lehetőség van a munkaerő kölcsönzésre is, ami ideális megoldás, ha csak rövidebb időszakra van szükség megnövelt létszámban a munkaerőre, pl. szezonális termékek csomagolása vagy fix időtartamú akció miatt.

Weboldal címe: www.humancentrum.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÁLLÁSKERESÉS TIPPEK

Munkakeresés gyorsan

Munkakeresés gyorsan

Szinte mindenki volt már az élete során munkanélküli. Ilyenkor az embernek hamar pénzügyi nehézségei támadhatnak, ezért fontos, hogy gyorsan állást találjon. Ha van egy jó önéletrajzunk az már fél siker. A többit mutatjuk!

Szerezz gyakorlatot diákmunka segítségével!

Szerezz gyakorlatot diákmunka segítségével!

Egyetemistaként érdemes szakmai gyakorlatot szerezned, hogy mire pályakezdő leszel, már ne legyen üres az önéletrajzod. A cégek szeretik, ha a jelentkező CV-jében szerepel a diákmunka.

Tata, Tatabánya állás tippek

Tata, Tatabánya állás tippek

A lakcímedhez közeli vállalatok állásajánlatai között érdemes keresned, hisz egy tatabányai állás lehetőséget kínáló cég nagyobb eséllyel választ Komárom-Esztergom megyéből valakit, mint távolabbról.